12 sept 2011

Noves cares a BailonguEn aquest últim any hem tingut 3 noves incorporacions al nostre equip de professors i volem aprofitar aquest espai per fer una breu presentació de cada un d’ells.


Eulàlia Ribalta (Professora de Bollywood)

Va néixer a Sabadell el 1981 i des dels 5 anys ja va començar a estudiar jazz, funky, claqué i va realitzar la carrera de dansa clàssica a la Royal School of London.
A l’edat de 23 anys va anar a estudiar dansa-teatre, durant 3 anys, al teatre tradicional de Kerala (Índia).
Una artista formada en tècniques de circ, interpretació, veu, cant, teatre i clown, que sap transmetre l’essència més pura del Bollywood, d’una manera divertida i professional.Kristoffer Nilsson (Professor de Popping, House i Hip Hop)

Va néixer a Suècia el 1982 i va estudiar a l’universitat de dansa d’Estocolm.
Ha estat professor de Hip Hop en varies escoles de Suècia i ha treballat realitzant produccions de ritme i edició musical per a varis coreógrafs i ballarins.
L’any 2003 va ser escollit per representar a Suècia al campionat mundial de Hip Hop.
Aquest any ha decidit establir-se a Barcelona i ja ha participat en la “Eurobattle” i la “Varium Battle” quedant semifinalista de popping i house.Ismael Pérez ( Professor de Rumba Cubana)

Va néixer a Cuba el 1985 i a l’edat de 12 anys ja va ingressar a l’escola vocacional d’art “El Cucalambé” on va començar la seva formació de ballarí. Durant aquesta època va aconseguir diversos premis com a millor interpretació masculina en concursos i festivals tant nacionals com internacionals.
A l’any 2000 va ingressar a “La Academia Profesional de Danza Jose Maria Heredia de Santiago de Cuba” on es va graduar com a professor de dansa moderna, contemporània i danses folklòriques cubanes.
Ha treballat com a professor, ballarí i corògraf.

1 comentario:

mabaker dijo...

Enhorabona per la inicitiva d'ampliar l'oferta de tipus de balls. Així cada persona pot trobar la millor forma de gaudir-ne!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...