26 sept 2011

Bailongu és més social que mai Ja sabeu que Bailongu te una pàgina al facebook, al twitter, un canal al youtube i el nostre blog que ara mateix esteu llegint. Si no ens seguiu via twitter o facebook, us esteu perdent moltes coses interessants, concursos, descomptes,...certs avantatges que són exclusius per la gent que ens segueix per les xarxes socials. Hem reforçat la nostra presència a aquestes xarxes i ara hi som més que mai publicant cada dia informació interessant perquè pugueu estar informats dels nostres cursos, tallers, balls, activitats....
I per si això no fos prou, també hem volgut estar presents al foursquare.
Si t’estàs preguntant: “Què és això de foursquare?” No et perdis l’explicació que et deixem a continuació!Foursquare és una xarxa social de geolocalització que consisteix en donar a conèixer als nostres amics de la xarxa el llocs que anem visitant (locals de tot tipus, des d’un bar o restaurant fins a un forn de pa o un gimnàs, o qualsevol lloc que estigui registrat). Cada vegada que compartim la nostra ubicació, ho anomenem “check-in”.
Per poder fer el “check-in” només cal tenir la aplicació de foursquare instal•lada al mòbil i fer-la servir. L’aplicació està disponible per a la majoria de mòbils (iPhone, Android, BB,...), i la podem descarregar des de la pàgina oficial de foursquare.
Foursquare és interessant perquè et permet obtenir descomptes a molts locals només pel  fet de fer “check-in” i et permet saber per on es mouen els teus amics.
A foursquare cada local té un alcalde, el que s’anomena “mayor”. L’alcalde és la persona que fa més “check-in” al local durant un temps determinat.
Aprofitant aquesta nova xarxa social, a Bailongu farem un joc cada mes. La persona que sigui alcalde l’últim dia de cada mes guanyarà un taller de dissabte per consumir durant el quadrimestre vigent. El guanyador es donarà a conèixer a través del plafó informatiu que tenim a l’escola, que hem actualitzat i posat a punt perquè estigueu més informats del que fem a les xarxes socials i hi pugueu accedir més fàcilment des de la nostra zona Wiffi al bar de l'escola!Esperem veure-us-hi!

1 comentario:

Anónimo dijo...

You will notice three options, particularly the Tie, the Banker, and the Player. Note that 빅카지노 you only guess both on the Player's hand or the Banker's hand. Most individuals ignore the Tie guess outcome of|as a outcome of} it's the least favorable of all.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...