Com funciona?Per als que no conegueu el món dels blogs us expliquem alguns detalls interessants.
A la pàgina principal del blog hi surten publicades les entrades per ordre cronològic (la més recent en primer lloc) i si aneu baixant la pàgina anireu veient les entrades més antigues.

Cada entrada t'ofereix la posiblitat de deixar els teus comentaris, només has de fer click en la icona de comentaris i escriure el que vulguis.
Tots els comentaris són benvinguts sempre i quant es facin des del respecte i vagin firmats amb el teu nom.
Per publicar un comentari, només cal triar una de les opcions de "comentar como", segons tinguis o no compte de google. Si no en tens simplement tria l'opció de nom i escriu-lo o tria l'opció d'anònim i signa en el mateix text.


Si creus que la publicació que has llegit és interessant, la pots compartir amb els teus amics a través de les xarxes socials (facebook, twitter, blogs...) o del mail, simplement clickant a qualsevol d'aquestes icones que trobaràs a sota de cada entrada.


El blog anirà publicant periodicament articles que poden ser del teu interès, si vols estar ben informat, tens la opció de seguir-nos a través d'aquesta aplicació (la trobaràs a la barra lateral).


A la barra lateral també hi trobaràs els botons per accedir a les nostres xarxes socials, el temps a Barcelona, el menú d'articles i moltes coses més que aniràn apareixent poc a poc.
Si tens qualsevol dubte o si vols participar activament, posa’t en contacte amb bailongu@bailongu.com

Benvinguts!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...