27 jun 2013

Festa oriental 2013 "Nòmades d'orient a occident"






L’Aliança del Poblenou es va vestir dels colors d’Orient, dels olors de les festes aromàtiques i de les músiques més sensuals.
 Nòmades de les emocions, les balladores van saltar D’Orient a Occident, de coreografia en coreografia, per mostrar-nos tots els matisos de la bona feina de les alumnes i professores. La dansa del ventre, el Bharatanatyam i Bollywood van enllaçar els seus moviments elegants i la força de la sensualitat més expressiva. El dissabte 15 de juny de 2013 els espectadors vam aprendre i vam disfrutar, vam viure tots els paisatges i tots els camins: la sorra en moviment que és el ball del desert; la muntanya que acull ritmes d’amor i de guerra; balls que traspassen les fronteres; la ciutat com a punt de trobada de ritmes; la seducció i el ball, la força del cabaret; i, finalment, els sons que fan ballar disco. Esperem que Bailongu segueixi ballant amb aquest accent oriental, per continuar sorprenent-nos.
Aquí teniu els vídeos de les actuacions, esperem que us agradin!


3 comentarios:

Anónimo dijo...

Quizás se me ha pasado, pero no encuentro el vídeo de Cabaret, donde estamos las chicas de Iniciación. ¿Dónde se puede encontrar?

Anónimo dijo...

Bueno, ya he visto el vídeo! (http://www.youtube.com/watch?v=vRnvy-zorTc) Gracias a la profe y a todos los que hicieron posible esta actividad.

Bailongu dijo...

Ya lo tienes arreglado :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...